Marianne-Marneth-Ulft-web

Lekker Eigenzinnig; dát is de collectie van Studio Marneth. We hebben een prachtige verzameling van merken als Zilch, Cissi och Selma, Ato Berlin, Tante Betsy, Mooi Vrolijk, Seasalt Cornwall, 4funkyflavours en nog veel meer.

Waar wij voor gaan is dat stukje extra aandacht zodat jij met kleding naar huis gaat die echt bij jou past! Met dezelfde passie maken wij ook prachtige, kleurrijke boeketten en vinden we voortdurend de mooiste accessoires. De prachtige flesvaasjes van Foekje Fleur bijvoorbeeld, of de heerlijke biologische zepen van Werfzeep Utrecht. Ook kun je bij ons terecht voor de kleurrijke producten van Rice DK.  Steeds opnieuw komen we met nieuwe producten om jou te blijven verrassen. Waarbij we het belangrijk vinden dat deze gemaakt zijn met aandacht voor mens en milieu.

Een gedeelte van onze collectie vind je in onze webshop.

Kom gezellig aan in onze winkel, wij zijn gevestigd in het voormalige transformatorhuis nabij de DRU Cultuurfabriek, Frank Daamenstraat 2 in Ulft. Een kopje koffie is er altijd!

Op Facebook en Instagram zijn wij te vinden op @studiomarneth !

Levertijd en verzendkosten

Natuurlijk wil je jouw geshopte items snel in huis hebben! Daar doen we natuurlijk ons uiterste best voor.  Wanneer je voor 12.00 besteld proberen wij deze items dezelfde dag nog te versturen. Sowieso verzenden wij binnen 2 dagen. Hoewel wij ons uiterste best doen om de webshop up to date te houden kan het soms voorkomen dat een item net in onze winkel verkocht is… In dat geval storten wij je betaling terug en ontvang je van ons een mail.

De verzend- en verwerkingskosten binnen Nederland zijn € 5,95. Op dit moment is het niet mogelijk om vanuit het buitenland op onze webshop te bestellen. Wil je toch wat bestellen? Neem dan even contact met ons op via de mail en dan zullen we samen even kortsluiten over betaling en verzending.

Bestelling bij ons afhalen?

Wil je de bestelling bij ons komen afhalen? Vul dan 7071AW in het postcodeveld van het afleveradres in, en de bezorgkosten zullen zich automatisch aanpassen!

Retourneren

Toch niet zo blij met het product als gehoopt? Je mag het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren zonder opgaaf van reden. Wij waarderen het erg als je dit op korte termijn doet! Direct na ontvangst dien je het product te controleren op eventuele beschadiging of gebreken. Het artikel dient in originele staat aan ons geretourneerd te worden.

Artikelen die niet geruild of geretourneerd kunnen worden:

  • Reeds gewassen of gedragen kleding
  • Artikelen met gebreken die door de koper zelf geprobeerd zijn te herstellen
  • Artikelen waaruit het label is verwijderd.

Je artikelen mag je retourneren naar:

Studio Marneth
Frank Daamenstraat 2
7071 AW Ulft

De kosten voor retour zijn voor je eigen rekening. Bewaar altijd de track en trace code van je geretourneerde artikelen!

Na ontvangst van de retouren zullen wij jouw aankoopbedrag z.s.m. terugstorten ( uiterlijk binnen 14 dagen)

Scroll naar top